LUONA-WEBINAARI

Terkkarit toimimaan – hoitotakuulla, digillä vai millä ihmeellä?


Vahvaa kehittämistä ja vaikuttavia muutoksia tarvitaan, jotta suomalainen terveydenhuolto saadaan pyörimään myös jatkossa ja rahat riittävät kaikkien hoitamiseksi. Uuteen hallitusohjelmaan on kirjattu perusterveydenhuoltoon liittyvä linjaus hoitotakuun kiristämisestä. Mitä se tarkoittaa terveyskeskusten hoitohenkilöstön resurssien riittävyyden kannalta? Mitä muuta voitaisiin tehdä, ja miten siirrytään sanoista tekoihin?

Luonan webinaarissa syvennyttiin mahdollisuuksiin parantaa terveyskeskusten toimivuutta. Miten toimivalla hoidon tarpeen arvioinnilla ja ohjauksella sekä etähoidolla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja parempaa vaikuttavuutta?

Webinaarissa keskusteltiin myös, mitä keinoja on estää terveyskeskuskäyntien ja ruuhkien kasvu, miten kustannukset pidetään kurissa ja parannetaan toiminnan tehokkuutta. Miten perusterveydenhuollon toimintaan vaikuttavat digitaaliset ratkaisut ja tekoäly? Miksi kehuttu ja parjattu työterveydenhuolto toimii niin paljon paremmin kuin terveyskeskus?

Katso webinaaritallenne, jossa asiantuntijat keskustelevat seuraavista asioista:

  • Miten hoitotakuun kiristäminen vaikuttaa perusterveydenhuollon toimintaan?
  • Mitä voimme oppia työterveyshuollosta?
  • Miten hoidon tarpeen arviointi järjestetään kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti?
  • Miten digitaaliset palvelut ja tekoäly muuttavat terveyskeskuksissa tehtävää työtä?

 

Webinaarissa keskustelivat seuraavat asiantuntijat:

Hannu Juvonen
Lääketieteen lisensiaatti
MBA

Lisbeth Forsman-Grönholm
Lääketieteellinen johtaja
Luona Oy

Timo Koistinen
Chief Digital Officer
Luona Oy

TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI JA KATSO WEBINAARI-TALLENNE.

Seuraa meitä!luona-icon-linkedin   luona-icon-twitter   luona-icon-youtube   luona-icon-instagram

 

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona on virtuaalinen sosiaali- ja terveydenhuollon kontaktipiste ja asiakkaan hoidon- ja palvelutarpeen arvioija, riippumaton ohjaaja sekä tarvittaessa intensiivisen tuen antaja. Tehtävämme on huolehtia, että ihminen on oikeassa hoidossa tai palvelussa oikeaan aikaan.