Luona-hoidon-tarpeen-arviointi

LUONA-VIDEO

Luonan tuottama hoidon tarpeen arviointi auttaa kehittämään hoidollista ja taloudellista vaikuttavuutta


Hoidon tarpeen arviointi on keskeinen toiminto osana hoitoketjua sekä terveydenhuollon vaikuttavaa toimintaa. Hyvin toimivalla hoidon tarpeen arvioinnilla voidaan varmistaa, että ihminen saa oikeaa ohjausta ja hoitoa oikeassa paikassa. Lisäksi voidaan todistetusti saavuttaa 30% vähemmän ei päivystyksellisiä käyntejä, eikä 65% soittajista tarvitse hakeutua päivystykseen.

Luona tarjoaa etänä tuotettua hoidon tarpeen arviointia, ohjausta ja arvioinnin perusteella tapahtuvaa neuvontaa terveydestä. Katso video, miten Luonan tuottama hoidon tarpeen arviointi tuo helpotusta terveydenhuollon yksikön arkeen sekä selkeitä kustannussäästöjä.

Yksi huoli vähemmän. Tyytyväisemmät ihmiset.

KATSO VIDEO

LUONA-SELVITYS

Saako ikäihminen tarvitsemaansa apua puhelimitse tapahtuvassa hoidon tarpeen arvioinnissa?


Selvitimme yli 65-vuotiaiden ihmisten soittoja Luonan hoidon tarpeen arvioinnin puhelimeen vuonna 2018. Halusimme tietää, millaisia erityispiirteitä puhelinpalvelutyössä on silloin, kun asiakkaana on ikääntynyt ihminen.

  • Millaisista aiheista yli 65-vuotiaat meille soittavat?
  • Mitä pitää huomioida, kun arvioidaan ikääntyneen ihmisen hoidon tarvetta?

 

Selvitys antaa mielenkiintoista tietoa yli 65-vuotiaiden soittajien soittojen syistä ja nostaa esiin myös huolestuttavan havainnon: Tietyissä tilanteissa ikääntyneet näyttävät vähättelevän oireitaan ja soittavat hoidon tarpeen arviointiin silloinkin, kun ammattilainen arvioi tilan vakavaksi hätätilaksi, jossa hälytysnumero 112 olisi oikea valinta.

 

TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI JA LATAA SELVITYKSEMME.

Seuraa meitä!luona-icon-linkedin   luona-icon-twitter   luona-icon-youtube   luona-icon-instagram

 

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona on virtuaalinen sosiaali- ja terveydenhuollon kontaktipiste ja asiakkaan hoidon- ja palvelutarpeen arvioija, riippumaton ohjaaja sekä tarvittaessa intensiivisen tuen antaja. Tehtävämme on huolehtia, että ihminen on oikeassa hoidossa tai palvelussa oikeaan aikaan.